Ποιοι είμαστε

Το μυστικό είναι στη συνταγή!
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε μια εταιρεία εμπνευσμένη από το πρόσωπο της γιαγιάς μας Μαρίκας και τα ανήσυχα πνεύματα των δημιουργών της, την αγάπη και το μεράκι για την παραγωγή και προώθηση Ελληνικών προϊόντων.

Καινοτομούμε δίνοντας διαφοροποίηση καλύπτοντας τις γευστικές επιθυμίες των καταναλωτών καθώς και κερδοφορία στους επιχειρηματίες .


ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ…

…η ικανοποίηση του Καταναλωτή

Διαθέτουμε τα προϊόντα μας πάντα σε συνδυασμό με τη συμβουλευτική – εκπαιδευτική κατάρτιση των επαγγελματιών στους οποίους απευθυνόμαστε, με την τεχνογνωσία αξιοποίησης της διαφοροποίησης που δίνουμε και με απώτερο στόχο το μέγιστο βαθμό γευστικής ικανοποίησης του καταναλωτή και κερδοφορίας του επιχειρηματία – πελάτη – συνεργάτη – “συνεταίρου“ μας.Πως δημιουργήθηκε η ιδέα

Από τη γιαγιά μας!Η αγαπημένη γιαγιά μας Μαρίκα από το Καρλόβασι Σάμου ήταν και είναι η έμπνευσή μας!
Η κρίση μας ξύπνησε την επιθυμία στροφής και προώθησης Ελληνικών προϊόντων.
Μας φαινόταν αδιανόητο να ζούμε σε μία χώρα με ήπιο κλίμα, πρόσφορο έδαφος και ηλιοφάνεια τις περισσότερες μέρες του χρόνου και παρόλα αυτά να εισάγουμε προϊόντα που στην Ελλάδα έχουμε σε πληθώρα.
Έτσι δημιουργήσαμε ένα προϊόν Ελληνικό, αγνό, παραδοσιακό, βασισμένο στις πετυχημένες συνταγές της γιαγιάς μας. Εξού και το λογότυπο Gia..giamas, λογοπαίγνιο που αντικατοπτρίζει στο πρόσωπο της γιαγιάς μας Μαρίκας , καθώς και αφιέρωση σε όλες τις Ελληνίδες γιαγιάδες με παράπεμψη στην Ελληνική ευχή και αγαπημένη έκφραση «γειά μας» για την υγειά μας.